Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ο Γαργαληστής

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Παιδική θεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο, ο Γαργαληστής του Δημήτρη Μπασλάμ.


Ο Γαργαληστής, το μουσικό παραμύθι που έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και έχει αποτελέσει τεράστια δισκογραφική και εκδοτική επιτυχία φτάνοντας ήδη τη 10η χιλιάδα ανατύπωσης, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μπογδάνο.

Η εμπνευσμένη ιστορία ενός ασυνήθιστου Ληστή που μεταδίδει το μεγαλείο της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας, επανατοποθετώντας στη δύσκολη συγκυρία της εποχής, την ανεκτίμητη αξία μη υλικών αγαθών, όπως αυτή του γέλιου. 


Μέσα από τις ξεκαρδιστικές ρίμες του Δημήτρη Μπασλάμ και την υπέροχη μουσική του, αποδεικνύεται στα μάτια των μικρών θεατών, ότι οι πραγματικοί υπερήρωες δε χρειάζεται να φορούν μπέρτες, να πετάνε ψηλά και να έχουν εξωπραγματικές δυνάμεις. Αρκεί να είναι μεγαλόκαρδοι και να μπορούν να μοιράζουν απλόχερα το γέλιο!

Ο σκηνοθέτης, μαζί με μία ομάδα ταλαντούχων συντελεστών, γεμίζουν με χρώμα, γέλιο και μουσική τη σκηνή του ανακαινισμένου Θεάτρου Ιλισια-Βολανάκης, δημιουργώντας μία παράσταση υψηλής αισθητικής. 

Στόχος να ψυχαγωγήσουν και να ευαισθητοποίησουν τα παιδιά, διευρύνοντας τους πνευματικούς τους ορίζοντες με όχημα την τρυφερή ιστορία του Γαργαληστή!

Ο Γαργαληστής στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης 
Σάββατο στις 15.00, Κυριακή στις 12.00 & καθημερινές για σχολεία 
Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια τηλ. 2107223010
γενική είσοδος €8 

*το παραμύθι κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Επόμενος Σταθμός με την εικονογράφηση του Βίκτωρα Μοσχόπουλου.

Πηγή : www.facebook.com