Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

''Ο Καπετάν Φασαρίας''



ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών (ΔΕΠΕ) παρουσιάζει 
την θεατρική ομάδα ΤΣΙΡΙΤΣΑΝΤΣΟΥΛΕΣ 
στην θεατρική παράσταση  ”Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΑΣΑΡΙΑΣ”.

Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας (Δ.Ε.Π.Ε.) είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που σκοπεύει να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους Έλληνες πολίτες μέσα από ένα ευρύ φάσμα ποικιλόμορφων δράσεων, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους σε κάθε επίπεδο.

Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, που κατανοούν ότι μέσα από την προσωπική δράση επέρχεται και η συλλογική.

Με στόχο την ενημέρωση και την κατάρτιση που αποτελεί αφορμή για δράση, σε καλούμε να πάρεις θέση και να συμβάλλεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών τους δράσεων διοργανώνουν στο χώρο «Αίθουσα ΔΡΩ», Διστόμου 45 Κολωνός, τη θεατρική παράσταση «Ο Καπετάν Φασαρίας» με συμβολικό κόστος εισιτηρίου 5 ευρώ

Πρόκειται για ένα νέο θεατρικό έργο του Κοσμά Χειράκη, κατάλληλο για παιδιά δημοτικού, το οποίο παρουσιάζει η θεατρική ομάδα ΤΣΙΡΙΤΣΑΝΤΣΟΥΛΕΣ.

Λίγα λόγια για το έργο:

Δύο φίλοι αποφάσισαν να γίνουν πειρατές και να κατακτήσουν τον κόσμο. Πριν καν ξεκινήσουν, μέσα από μπερδέματα και παρεξηγήσεις, αλλά και μέσα από την δυνατή φιλία που τους δένει θα ανακαλύψουν μικρές και μεγάλες αξίες της ζωής.Το έργο μας προτρέπει να κάνουμε το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ… το βήμα που θα το ακολουθήσουν όλα τα υπόλοιπα βήματα που θα μας φέρουν κοντά στον στόχο μας κάθε φορά. Είναι ένα έργο που ευελπιστεί να δώσει ώθηση και ερέθισμα στα παιδιά να ακολουθήσουν τα όνειρα τους.

Από 6/10 και κάθε Κυριακή

Διστόμου 45 Κολωνός τηλ. 2105150050

Πηγή : dephellas.wordpress.com