Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

''Μια Κυριακή του Απρίλη''

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Ο Μάνος είναι ένα παιδί που θέλει, μια από τις Κυριακές του Απρίλη, να περάσει την ημέρα του ανέμελα, παίζοντας μπάλα στο παρκάκι της γειτονιάς του. Τι γίνεται όμως όταν η οικογένειά του έχει άλλα σχέδια για εκείνη την ημέρα;



Μια παράσταση για τις επιθυμίες και τα θέλω των παιδιών, που μερικές φορές έρχονται σε κόντρα με αυτά που έχουν σχεδιάσει οι ενήλικες….

Η παράσταση είναι θεατρική διασκευή από το ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως Άλκη Ζεη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και έχει σχεδιαστεί από την παιδαγωγική ομάδα των Μικρών Ιστοριών για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών.
Μέσα από τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού και κουκλοθεάτρου τα παιδιά συμμετέχουν στη δράση και βοηθούν τον ήρωα να σχεδιάσει την δικιά του φανταστική Κυριακή, με τον τρόπο που μόνο ένα παιδί ξέρει!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
ΚΥΡΙΑΚΗ: 10-17-24-31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 στις 12:00μμ
ΚΥΡΙΑΚΗ: 7-14-21-28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 στις 12:00μμ
Είσοδος: 7 ευρώ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Παίζουν: Τάμη Ρόρη, Χρήστος Χριστόπουλος
Διασκευή- Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ανωγιαννάκη, Χρήστος Χριστόπουλος
Παιδαγωγική επιμέλεια: Κατερίνα Ανωγιαννάκη
Κατασκευή σκηνικών αντικειμένων (μινιατούρες): Ιωάννα Χαλά
Μουσική επιμέλεια: Μιμή Νικολαϊδη

Στην παράσταση ακούγονται τα τραγούδια: Το παιδάκι με την μπάλα, στίχοι-μουσική: Τατιάνα Ζωγράφου και Δεν βιάζομαι να μεγαλώσω, μουσική: Τατιάνα Ζωγράφου, στίχοι: Βεατρίκη Κάντζολα , τραγούδι: Βαγγέλης Γερμανός από το ομότιτλο CD με τραγούδια της συνθέτριας (2007 , εκδόσεις Μελωδικό Καράβι) .


 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210-9227730